Noordelijke Vastgoed Sociëteit

De NVS is een vereniging die vastgoedprofessionals samenbrengt

Samen werken we in en aan de drie noordelijke provinciën, zowel binnenstedelijk als erbuiten. De ruim honderd leden vervullen hierin allen een unieke rol.

Zo zijn (gebieds)ontwikkelaars, mensen uit het openbaar bestuur, architecten, advocaten, notarissen en makelaars lid van de vereniging. Om zoveel mogelijk elkaars kennis en kunde te kunnen blijven delen streven wij naar de juiste balans in ons ledenbestand.

Het netwerk heeft een informeel karakter. Verwacht geen setting waar de visitekaartjes over de tafel vliegen, eerder een plek waar mensen elkaar op interesses vinden. De invulling van de bijeenkomsten wisselen we af van borrels op de vrijdagavond (in stamcafé Soestdijk) en/of inhoudelijke activiteiten als het bezoeken van spraakmakende bouwprojecten of lezingen.

Bestuur

Het bestuur van NVS wordt gevormd door:

  • Michel Eijgelaar, voorzitter
  • Ronald Brunsting, penningmeester
  • Ylze Lindeboom, secretaris
  • Remy Anedda, algemeen lid
  • Krista van Dompselaar, algemeen lid

Ben je geïnteresseerd in onze club en wil je graag eens kennis maken? Stuur ons dan een mailtje met waarom je lid zou willen worden, waar je werkzaam bent en in welke functie en wij nodigen je uit voor de eerstvolgende borrel als introducé.

Het bestuur maakt graag kennis met jou en vertellen je daarbij meer over de club. Tevens is dit een mooie kans om andere leden te ontmoeten en te zien of deze netwerkclub bij jou past. Nadien nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het vervolg.

Omdat wij een jonge netwerkclub zijn en dat ook willen blijven, vinden wij het belangrijk dat nieuwe leden niet ouder zijn dan 40 jaar. Wij zullen bij een eventueel lidmaatschap ook kijken naar hoeveel leden er al zijn binnen een branche, om de diversiteit in leden te kunnen waarborgen.

Interesse in een lidmaatschap? Mail je motivatie naar info@vastgoedsoos.nl